آموزش: چگونه قابلیت ردیابی مکان‌های مهم را غیر فعال کنیم؟

آموزش: چگونه قابلیت ردیابی مکان‌های مهم را غیر فعال کنیم؟آیفون شما در هر حالتی، مکان شما را بر روی نقشه می‌داند و همچنین محل هایی که تا به حال رفته‌اید را نیز در تاریخچه خود ذخیره و از این اطلاعات برای در اختیار گذاشتن پیشنهادات استفاده می‌کند. اما اصلا نگران نباشید. چرا که این قبیل موارد تنها در آیفون شما ذخیره می‌شود و اپل به هیچ وجه اجازه دسترسی به آنها را نخواهد داشت. ممکن است که به هر دلیلی، بخواهید…

کیس صنعتی استوک

شما احتمالا این مطالب را نیز دوست دارید...